close
Menu

Senaste nytt!

Meddelande till våra kunder, leverantörer och övriga besökare.

Corona-situationen i Sverige förändras hela tiden och myndigheternas direktiv kan ändras från en dag till en annan. Vi vill förtydliga direktiven och vad det innebär för vår verksamhet.

 

Vårbruket stundar och maskiner behöver service, slitdelar eller kanske rent av repareras. Våra verkstäder håller öppet som vanligt, likaså försäljning av maskiner och reservdelar. I dagsläget har vi den mesta av personalen på plats och verksamheten är igång nästan som vanligt. Som tidigare kommunicerats ut har allmänna visningar och utbildningar ställts in på obestämd tid.

 

Vi ber DIG som uppvisar symptom av feber, torrhosta, andningsbesvär, snuva, halsont, huvudvärk, muskel- & ledvärk eller illamående att stanna hemma och återkomma en annan dag, delar kan i viss mån hämtas i några av våra ”hämtlådor”.

Du kan självklart kontakta oss via telefon eller mail. Då vi fått en ökad belastning per telefon och mail i kombination med en decimerad arbetsstyrka så ber vi Er att ha överinseende med längre svarstider.

 

Även om vi eller våra besökare ser oss som friska hälsar vi inte genom att ta i hand. Vi vill poängtera att besökare vänligen men bestämt inte får beträda våra verkstäder, lunchrum, omklädningsrum etc utan hänvisar till kundmottagning för verkstad och reservdelar. 

 

Tveka inte på att höra av dig till oss med frågor eller om vi måste finna nya lösningar för att hålla Er verksamhet igång trots situationen!