close
Menu

9009A TerrainCut ruffklippare

Med en kombination av högkapacitets klippning, förstklassig klippkvalitet och utseende efter klippningen, är John Deeres nya 9009A TerrainCut ruffklippare det senaste tillägget till företagets prisbelönta A-modellfamilj med fairway-, ruff-, trim- & semiruffklippare.

Med den nya 9009A TerrainCut-maskinen, som är den hittills bredaste John Deere-modellen, kan du nu maximera både produktivitet och klippkvalitet från en bredrotorklippare samtidigt som du har bättre kontroll över hur maskinen presterar i ruffen.

9009A har fem 69 cm (27 tum) oberoende rotorklippdäck som har en total klippbredd av 2,7 m (9 fot) och ger en enastående konturföljning. Konstruktionen med ett djupt däck och en unik design av bakutkastet lyfter upp gräset för att ge ett renare snitt, samtidigt som gräsklippet fördelas jämnare över en bredare yta. Därutöver sker inställningen av klipphöjden utan verktyg tack vare ett innovativt rastersystem, helt enkelt genom att en spak förflyttas.

Med en maxeffekt på 55 hk, är den kraftiga, direktinsprutade fyrcylindriga dieselmotorn försedd med integrerad kyld återcirkulation av avgaserna (EGR) och avgasrening med automatiskt partikelfilter för att avgasemissionerna enligt Stage IIIb ska uppfyllas. Den är också utrustad med LoadMatch transmissionsinställningar för att ge konstant klippkvalitet och utmärkt backtagningsförmåga medan AutoPedal-funktionen sänker ljudnivån och bränsleförbrukningen vid transportkörning, vilket automatiskt leder till att behovet av ett manuellt gasreglage elimineras.

Den är också försedd med det beprövade TechControl-systemet som medger enkel men effektiv hantering av funktioner som driftkontroll, underhåll och diagnostik. Genom utnyttjandet av olika skärmar på den lösenordskyddade TechControl-displayen, kan du elektroniskt ställa in hastigheterna för klippning och transport snabbt och enkelt med ett knapptryck. Dessutom kan vändhastigheten sänkas ned till ett inställt procenttal av klipphastigheten när klippenheterna lyfts upp efter avslutat drag, vilket starkt reducerar risken för skador på turfen.