close
Menu

Montör och Mekaniker

Montör och mekaniker

Vi söker Montör och Mekaniker till våra anläggningar i Nyköping och Uppsala

Bil och Traktorservice består av fem filialer, Nyköping, Uppsala, Västerås, Hedemora och Strängnäs. Vi är återförsäljare för John Deere, världsledande tillverkare av lantbruksmaskiner och grönytemaskiner. Att vara branschledare ställer höga krav. Vår drivkraft är att ständigt utveckla våra medarbetare för att alltid överträffa kundens förväntningar. Vår största uppgift är att med vår lokala support och marknadsledande produkter se till att våra kunder snabbt och enkelt kan öka sin lönsamhet genom att effektivisera sin verksamhet

 

 Verkstadspersonal
 Service är ett ledord i vår verksamhet, vilket sker löpande tillsammans leverans av nya maskiner och reparationer. Förekommande arbetsuppgifter på såväl lantbruksmaskiner, grönytemaskiner som skogsmaskiner* består ofta i kundanpassningar i form av el och hydraulik, programmering, leveranskontroller, svets och konstruktionsarbete samt brandskyddskontroller.  

 

Som MONTÖR kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna bestå av iordningställande av nya maskiner, enklare reparationer och servicearbeten i våra verkstäder. Tjänsten är ett bra insteg för mekaniker från andra branscher som har ambitioner att bli självgående lantbruksmekaniker.

 

Som MEKANIKER ser vi med fördel till arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning. Erfarenhet inom elektronik/ hydraulik samt mekanik är en förutsättning. Företaget tillhandahåller utbildningar internt och via våra leverantörer för specifik produktkunskap och individuell utveckling.
För tjänsterna erbjuds tillsvidareanställning på heltid med en start av 6 månaders provanställning. Tycker du att detta låter intressant och vill ingå i ett väl sammansvetsat gäng i en toppmodern verkstad, välkommen att kontakta oss för närmare information eller sänd in din ansökan direkt!

 

Kontakt NYKÖPING:                                    Kontakt UPPSALA
Jimmy Munkhammar, verkmästare             Jonas Melin, verkmästare

0155-20 52 04                                                  018-16 17 79
jimmy.munkhammar@biltraktor.se             jonas.melin@biltraktor.se

 

 

*Skogsmaskiner levereras och servas endast i Nyköping.
 

Image