close
Menu

Mekaniker, montör Nyköping

Mekaniker, montör Nyköping
Mekaniker, montör Nyköping

Vi söker mekaniker samt montör till vår nybyggda anläggning i Nyköping
 
 Bil och traktorservice består av fem filialer, Nyköping, Uppsala, Västerås, Hedemora och Strängnäs. Vi är återförsäljare för John Deere, världsledande tillverkare av lantbruksmaskiner och grönytemaskiner. Att vara branschledare ställer höga krav. Vår drivkraft är att ständigt utveckla våra medarbetare för att alltid överträffa kundens förväntningar. Vår största uppgift är att med vår lokala support och marknadsledande produktsortiment se till att våra kunder snabbt och enkelt kan öka sin lönsamhet genom att effektivisera sin verksamhet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en start av 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Service är ett ledord i vår verksamhet, vilket sker löpande tillsammans med reparationer och nyleverans. Förekommande arbetsuppgifter på såväl lantbruksmaskiner som skogsmaskiner består ofta i kundanpassningar i form av el och hydraulik, programmering, leveranskontroller, svets och konstruktionsarbete samt brandskyddskontroller. 

 

Vem är du
Som mekaniker ser vi med fördel till arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning. Erfarenhet inom elektronik/ hydraulik samt mekanik.
För tjänsten som montör lägger vi stor vikt vid noggrannhet, intresse och kreativitet.

Tycker du att detta låter intressant och vill ingå i ett väl sammansvetsat gäng i en toppmodern verkstad, välkommen med din ansökan!

Ansök till:

Anders Karlsson
0155-20 52 09
anders.karlsson@biltraktor.se