close
Menu

Mekaniker Västerås

Mekaniker Västerås

Mekaniker till Bil & Traktorservice

Vi växer och söker nu en Mekaniker med fokus på tunga maskiner. Arbetet sker på Bil & Traktorservices moderna anläggning i Västerås.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer

På anläggningen i Västerås sker service, felsökning och reparationer av traktorer, lantbruksmaskiner samt golf- och grönytemaskiner, främst med premiummärket John Deere. Arbetsuppgifterna innefattar det mesta inom hydraulik, mekanik och elektronik.

Du förväntas ha goda datorkunskaper då mycket av felsökningen sker i PLC-styrda system. Du behöver även behärska engelska och svenska då engelska är vanligt förekommande i systemen och svenska för kommunikation med kunder.

För tjänsten ser vi gärna att du har en maskinutbildning med inriktning på tunga fordon och erfarenhet av liknande arbete. Lastmaskinskort och kunskaper inom lantbruksmaskiner är starkt meriterande.

Verkstaden består idag av kompetenta kollegor som tillsammans hjälper och stöttar varandra speciellt under kundernas högsäsong, då det ställs extra höga krav på flexibilitet. Stämningen är god där du som mekaniker får möjlighet och frihet att vara en kreativ problemlösare. Jobbet innebär att som team lösa arbetsuppgifterna men också ett eget ansvarsområde där ordning på maskingården och rekonditionering av maskiner ingår. Din introduktion sker i Västerås medan vissa grund- och fortlöpande utbildningar kan ske på annan ort.   

Låter detta intressant för dig?

I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Din ansökan registrerar du på www.skillsrekrytering.se senast den 14 juni. Urval sker dock löpandes så invänta inte för länge med din ansökan. Frågor besvaras gärna av Joon Fröberg på Skills Rekrytering på 070-616 00 79.

 

 

 

Image