close
Menu

Mekaniker Nyköping

Mekaniker Nyköping

Vi söker mekaniker till vår anläggning i Nyköping

Bil och traktorservice består av fem filialer, Nyköping, Uppsala, Västerås, Hedemora och Strängnäs. Vi är återförsäljare för John Deere, världsledande tillverkare av lantbruksmaskiner och grönytemaskiner. Att vara branschledare ställer höga krav. Vår drivkraft är att ständigt utveckla våra medarbetare för att alltid överträffa kundens förväntningar. Vår största uppgift är att med vår lokala support och marknadsledande produktsortiment se till att våra kunder snabbt och enkelt kan öka sin lönsamhet genom att effektivisera sin verksamhet
Arbetsuppgifter
Service är ett ledord i vår verksamhet, vilket sker löpande tillsammans med reparationer och ny leverans. Förekommande arbetsuppgifter på såväl lantbruksmaskiner, grönytemaskiner som skogsmaskiner består ofta i kundanpassningar i form av el och hydraulik, programmering, leveranskontroller, svets och konstruktionsarbete samt brandskyddskontroller. 

Vem är du

Som mekaniker ser vi med fördel till arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning. Erfarenhet inom elektronik/ hydraulik samt mekanik. Företaget tillhandahåller även intern utbildning för specifik produktkunskap och individuell utveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en start av 6 månaders provanställning. Tycker du att detta låter intressant och vill ingå i ett väl sammansvetsat gäng i en toppmodern verkstad, välkommen med din ansökan!

Ansök till:
Jimmy Munkhammar
0155-20 52 04
jimmy.munkhammar@biltraktor.se

 

Image