close
Menu

Mekaniker Hedemora

Mekaniker Hedemora

Bil & Traktorservice består av fem driftställen på orterna Nyköping (huvudkontor), Uppsala, Västerås, Hedemora och Strängnäs. Vi firade 50 år som företag under 2018.
Tillsammans med vårt systerbolag Svenssons Motor är vi landets i särklass största återförsäljare för John Deere, världsledande tillverkare av lantbruksmaskiner och grönytemaskiner.
Vi är även återförsäljare för ett antal andra ledande varumärken inom våra branscher.
Att vara branschledare ställer höga krav. Vår drivkraft är att ständigt utveckla våra medarbetare för att alltid överträffa kundens förväntningar. Vår största uppgift är att med vår lokala support och marknadsledande produktsortiment se till att våra kunder snabbt och enkelt kan öka sin lönsamhet genom att effektivisera sin verksamhet.

Arbetsuppgifter
 Service är ett ledord i vår verksamhet, vilket sker löpande tillsammans med reparationer och ny leverans. Förekommande arbetsuppgifter på lantbruksmaskiner som ofta består i kundanpassningar i form av el och hydraulik, programmering, leveranskontroller, svets och konstruktionsarbete samt brandskyddskontroller. 

Vem är du
Som mekaniker ser vi med fördel till arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning. Erfarenhet inom elektronik/ hydraulik samt mekanik.
För tjänsten som montör lägger vi stor vikt vid noggrannhet, intresse och kreativitet.
Tycker du att detta låter intressant och vill ingå i ett väl sammansvetsat gäng, välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan
 Ansök till:
Info@biltraktor.se
För frågor om tjänsten kontakta:
Peter Forsberg: 0225-71 07 04

Anders Marklund: 0155-20 52 21

 

Image