close
Menu

EXPERTKONTROLL
FÖR GRÖNYTEUTRUSTNING

Expertkontroll för grönyteutrustning
Körtidseffekten

Körtidseffekten

Det finns en mycket stor sannolikhet för att en maskin som börjar säsongen i topptrim ska prestera utan uppehåll. Se till att hela maskinparken är förberedd för säsongens alla utmaningar – boka in en expertkontroll.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

Din körtidsexpert

Din körtidsexpert

Certifierade tekniker utför en grundlig teknisk undersökning med hjälp av unika checklistor från John Deere, för alla nyckelkomponenter som klippaggregat och materialuppsamlingssystem.

allt i paketetAllt du behöver, till ett slagkraftigt pris

Våra kompletta paket till fast pris är ett sätt att minska dina kostnader. När du fått resultatet från din expertkontroll är det du som bestämmer vad du vill att vi ska åtgärda – till ett fast pris som inkluderar reservdelar och arbetskostnad.

Cylinderklipparpaket

Cylinderklipparpaket

En utförlig genomgång av klippenheten, professionell slipning, och byte av utslitna knivar med original John Deere knivar.

Service av luftkonditioneringen

Service av luftkonditioneringen

Vi byter hyttens friskluftsfilter och köldmediet, rengör förångaren noga för att avlägsna bakterier, kontrollerar beträffande läckage, samt kontrollerar drivremmen.

XUV uppgraderingspaket Ultimate

XUV uppgraderingspaket Ultimate

Skydda din XUV-Gator och öka komforten och produktiviteten med två produktivitetshöjande alternativ, ett för ökat skydd och ett för ökad komfort.

Utrustning för grönytor undefined Järbo, , UPPSALA, Strängnäs, VÄSTERÅS, HEDEMORA, VINGÅKER, RIMBO undefined BILTRAKTOR