close
Menu

MED PASSION FÖR KVALITET

Husägare, fabrik, operatör, klippaggregat
Husägare, fabrik, transportband, förarledd gräsklippare

Det är enkelt att se varför. Över hela världen använder de som tillverkar våra maskiner fortfarande samma tydliga riktmärke som vår grundare John Deere: om något inte är tillräckligt bra för dem är det inte tillräckligt bra för våra kunder. Från den största skördetröskan till den minsta gräsklipparen är det här personliga engagemanget för kvalitet det som gör John Deere så speciellt.

Husägare, fabrik, förarlädda gräsklippare, operatör

Ta t.ex. fabriken i Gummersbach (Tyskland) där vi gör våra gågräsklippare, robotgräsklippare och vertikalskärare. Från konstruktion och material till toleranser och finish så tillämpar här vår kompetenta personal strikta riktlinjer för kvalitetssäkring till allt de gör. Under hopmonteringen håller de ett vaksamt öga på passform och finish hos varje del som de använder – och rapporterar direkt tillbaka till produktionen om de hittar något olämpligt.

Med slumpvisa intervaller plockar chefskontrollanten Johannes Kokott ut en maskin från bandet och utsätter den för den värsta behandling som han kan tänka sig. “Mitt jobb är pressa gräsklipparna till det yttersta ... och sedan lite till”, förklarar han med ett leende. “Därför vet vi att de kommer att hålla för många års användning under normala förhållanden hos kunden.“

Husägare, fabrik, förarlädda gräsklippare, klippaggregat, detalj

Jag kommer aldrig att sätta mitt namn på en produkt som jag inte har lagt ner min själ i att tillverka.

JOHN DEERE, FOUNDER
Husägare, fabrik, däck, närbild, detalj

PRÖVAD OCH TESTAD

Tre tusen mil längre västerut delar Kokotts kollegor på vår fabrik i Horicon, USA exakt samma inställning. Många anställda här är själva John Deere-kunder sedan en lång tid tillbaka: de bygger gräsklippare och Gator-transportfordon hela veckan och jobbar sedan hårt i helgen i sina egna trädgårdar. Så om de märker några problem eller har förslag på förbättringar, kommer deras chefer definitivt att få höra det efter helgen!

Husägare, fabrik, transportband, detalj

I kombination med högkvalitativa material, innovativ teknik och användbarhet är denna personliga stolthetskänsla skälet till att människor som bryr sig om kvalitet väljer John Deeres gräsklippningsutrustning. Oavsett hur mycket tekniken har utvecklats under årens lopp finns det fortfarande inget som kan ersätta traditionellt, praktiskt hantverk och omsorg om detaljer.

Husägare, fabrik, transportband, åkgräsklipare, utrustning, detalj

 

Relaterade berättelser

 

Utöka affärsverksamheten

UTÖKA AFFÄRSVERKSAMHETEN

Gammal åkgräsklippare, husägare, stall

PLATSENS STOLTHET

Med passion för kvalitet undefined Järbo, , UPPSALA, Strängnäs, VÄSTERÅS, HEDEMORA, VINGÅKER, RIMBO undefined BILTRAKTOR