close
Menu

Kompakttraktorer

Oberoende av vilken traktorstorlek du väljer förblir en sak konstant – enastående prestanda. Alla våra kompakttraktorer är tillverkade för krävande tillämpningar, något som man lätt förstår när man tittar närmare på olika prestandahöjande egenskaper och funktioner, som kraftfulla motorer med högt vridmoment, bekväma automatiska transmissioner med två pedaler och fullt integrerade hytter, som är bäst i sin klass. Inget jobb är för stort för dessa traktorer. Låg dig inte luras av storleken; våra kompakttraktorer motsvarar dina högt ställda förväntningar. Besök din John Deere återförsäljare för att hitta rätt traktor för just dig.

1-serien

1-serien

Traktorer idealiska för klippning, transportkörning, jordbearbetning, och många andra jobb. De är precis så mångsidiga som du har behov av, oavsett om du behöver en maskin till entreprenad-/kommunal verksamhet, eller själv äger en stor egendom som måste underhållas.

2-serien

2-serien

Fastän den är dimensionerad för att vara lättmanövrerad i små utrymmen och kunna parkeras i garage, har 2-serien kompakttraktorer samma slags uthållighet som betydligt större John Deere traktorer. Därför kan du förvänta dig att de klarar alla uppgifter, oavsett om du behöver en maskin till entreprenad-/kommunal verksamhet eller själv äger en stor egendom som måste underhållas.

3-serien

3-serien

En arbetsdag kan innehålla allt möjligt – anläggning, klippning, grävning, jordbearbetning – från tidig morgon till sen kväll. Därför har vi gjort 3-serien kompakttraktorer till premiummaskiner – på alla vis.

4R-SERIEN

4-serien

Nu introducerar vi de helt nya 4M- och 4R-serierna – fullmatade med toppmodern spjutspetsteknik och förstklassiga funktioner som du inte hittar i några andra maskiner i den här klassen. Ta en titt och du kommer snabbt underfund med varför 4-serien verkligen är den nya kungen bland kompakttraktorer.

Skräddarsydd Finansiering

Skräddarsydd Finansiering

I mer än 150 år har John Deere Financial hjälpt kunder att få sina företag att växa. Med vår unika förståelse för din marknad och de utmaningar du står inför, erbjuder vi konkurrenskraftig, skräddasrsydd finansiering för de maskiner du behöver för att ta verksamheten vidare. Från avbetalningsköp till leasing och uthyrning kan din John Deere återförsäljare hjälpa dig att välja de alternativ som passar din verksamhet bäst. Varför inte titta in för ett samtal?

PowerGard

PowerGard

Koppla av – du är skyddad. Med PowerGard underhålls- och trygghetsavtal (för närvarande ej tillgängligt i Sverige) kan du vara säker på att dina maskiner alltid är i toppskick och startklara.

Fakta, inte gissningar

Fakta, inte gissningar

Har du någonsin önskat att du kunde röntga maskinen och se hur den mår invändigt? ExpertCheck är det näst bästa: en noggrann genomgång av alla huvudkomponenter (inklusive sensorer, elektronik och programvara) baserat på årligen uppdaterade checklistor med insamlad data från praktisk körning. Detta är något som John Deere återförsäljare är ensamma om. Du får en detaljerad rapport som anger maskinens skick, liksom vad som behöver göras och när.

Fasta priser

Med rapporten följer en offert, men det är du som bestämmer vad du vill att vi ska utföra. För vissa komponenter erbjuder vi kompletta paket som inkluderar reservdelar och arbete till ett fast pris. Med ExpertCheck försvinner gissningar för reparationer och underhåll.

Reservdelar Och Reparationer

Reservdelar och reparationer

Inte ens en John Deere kan gå hur länge som helst utan att behöva repareras. När den dagen väl kommer, gör våra återförsäljare allt de kan för att hålla stilleståndstiden till ett minimum. John Deere erbjuder professionell uppbackning med en toppmodern verkstad och auktoriserade produktspecialister, som fortlöpande erhåller information om senaste tekniska uppdateringar. För enklare reparationer som du hellre vill utföra själv, kan vi, i de flesta fall, erbjuda nästadagsleverans av nödvändiga delar – även till tidigare modeller.

Kompakttraktorer undefined Järbo, , UPPSALA, Strängnäs, VÄSTERÅS, HEDEMORA, VINGÅKER, RIMBO undefined BILTRAKTOR